Stalenkamer in onze luxe showroom te Pelt | Goossens Keukens

Stalenkamer in onze luxe showroom te Pelt

Onze luxe showroom te Pelt is voorzien van een speciale stalenkamer. Van alle verschillende materialen die gebruikt worden in onze keukens is er een staal voorzien. Aan de muren staan stalen uitgestald van verschillende mogelijke materialen voor keukendeurtjes en kastenwanden. Kunststof in effen kleuren maar ook kunstof met houtprint. Houten deurtjes bestaande uit fineer op mdf of volhouten deurtjes. Kaderdeuren en vlakke deuren. Gelakte houten deurtjes of houten deurtjes met een natuurlijke uitstraling voorzien van een vernislaag.

In de lades van de centrale kast vindt u de werkbladen terug. Werkbladen in natuursteen, composiet en keramiek. Van de werkbladen uit natuursteen kunnen we verschillende soorten graniet, marmer en Belgische blauwe hardsteen tonen. Composiet van verschillende merken vindt u er terug waaronder Caesarstone, Diresco, Silestone en Articom. Ook ons aanbod van Keramiek is heel divers met merken zoals Dekton, Neolith, The size, MC natuursteen en Marazzi.

Van ons aanbod Articom composiet hebben we ook een volledige wand van kleinere stalen voorzien.

Om een beter beeld te krijgen van het globale uitzicht van onze keramische stalen van Marazzi en composieten stalen van Articom hebben we ook grote stalen bevestigd aan de muren in de toonzaal. 

 

Kom zeker eens langs in onze toonzaal in Pelt gelegen op de Astridlaan 276A en bekijk er onze prachtige toonzaalkeukens en divers gamma aan verschillende stalen.