Ontdek onze showroom met meer dan 60 luxe toonzaalkeukens | Goossens Keukens

Ontdek onze showroom met meer dan 60 luxe toonzaalkeukens

Toen Goossens Keukens destijds begon, opende de eerste toonzaal met een 20-tal keukenopstellingen. Maar het bedrijf breidde al snel uit, en zowel de toonzaal als de productiehal volgden qua expansie. Vandaag de dag beschikt Goossens Keukens over één van de grootste toonzalen in België met meer dan 60 luxe showroomkeukens. In onze toonzaal kun je een uitgebreid en divers keukengamma ontdekken. Je vindt er verschillende keukenontwerpen en stijlen en doet er talloze ideeën op voor je eigen droomkeuken. Onze ervaren verkopers verwerken jouw ideeën uit tot een volledig gepersonaliseerd ontwerp.

Maatwerk

Wat ons uniek maakt? We starten niet vanuit een bibliotheek met standaardkasten, maar ontwerpen alles volledig op maat, volgens de specifieke wensen van de klant. En dat in alle soorten materialenkleuren en stijlen en met een optimaal gebruiksgemak voor ogen. Onze beslissing om niet op massaproductie in te zetten, maar wel op maatwerk resulteerde in een grote vraag naar exclusief werk.

 

Productie in eigen huis

Bij Goossens Keukens ben je verzekerd van een kwaliteitsvolle Belgische maatkeuken die jaren meegaat en je op het lijf is geschreven. Al onze keukens zijn geproduceerd in eigen huis.

Meer weten? Kom onze showroom met je eigen ogen ontdekken of maak een afspraak voor advies op maat. Wij nemen graag de tijd voor u daarom maakt u best een afspraak dan bent u er zeker van dat er een verkoper vrij is om u verder te helpen.