Keukenkasten in landelijke stijl? Ga voor houten lades! | Goossens Keukens

Een landelijke keuken? Houten lades zijn de kers op de taart!

Hout oefent een sterke aantrekkingskracht uit op interieurarchitecten, bouwers en verbouwers. En dat is niet verwonderlijk. Het materiaal zorgt voor een warme en authentieke uitstraling die elke ruimte meteen de stempel “stijlvol” geeft. En dat is met keukens niet anders, waar houten lades en keukenkasten echte blikvangers zijn.

Een landelijke keuken, of toch liever modern?

Volhouten lades passen perfect bij een landelijke keuken. Deze stijl dankt haar zorgeloze en gezellige uitstraling vooral aan zijn eerlijke materialen en neutrale kleuren. Maar hout wordt tegenwoordig ook gebruikt om andere stijlen kracht bij te zetten. Zo vind je in veel hedendaagse designkeukens de combinatie van trendy houtsoorten en industriële materialen zoals glas of roestvrijstaal.

Volhouten lades: da’s kwaliteit op maat

Wie voor massief houten lades kiest, krijgt kwaliteit op alle vlakken. Volhouten eiken lades staan garant voor een 100% natuurlijk materiaal, dat door maatwerk helemaal aan jouw keuken aangepast wordt. Verder kunnen zulke lades uitgerust worden met het Tip-On en Tip-On Blumotion systeem waarmee je je keuken volledig greeploos inricht. Hangen je handen onder de tomatensaus en wil je snel een lepel uit de schuif nemen om die overkokende pot te temmen? Geen probleem: met je ellenboog zachtjes op de lade tikken volstaat om ze automatisch te openen.

Tip-On Blumotion gaat zelfs nog verder en combineert het beste van twee werelden. Niet alleen openen je houten lades moeiteloos, ze sluiten ook geruisloos. Je lades snel dichtzwieren zonder dat er een luide knal mee gepaard gaat? Handig!

Het onderhoud van je houten keuken

Om lang van je volhouten lades en keukenkasten te kunnen genieten, is het juiste onderhoud cruciaal. Reinig je houten keuken met gewone zachte schoonmaakproducten en een goed uitgewrongen zachte doek. Gebruik nooit schurende middelen en sponsjes aangezien ze het oppervlak kunnen beschadigen. Wrijf je keuken tot slot altijd goed droog na het schoonmaken.

Interesse in volhouten lades om jouw keuken helemaal af te maken? Neem contact op met onze specialisten!