Ontdek de Novy One: inductiekookplaat en dampkap in één | Goossens Keukens

Ontdek de Novy One: inductiekookplaat en dampkap in één

In heel wat keukens is het niet mogelijk om een afzuigkap boven of achter de kookplaat te installeren. Denk bijvoorbeeld aan een keukeneiland of een keuken met een hoog plafond. Gelukkig zijn er oplossingen voorhanden. En wat voor oplossingen! Novy ontwikkelde een kookplaat-en-dampkap-in-één met een design dat je hart doet smelten …

Inbouw dampkap in de kookplaat

Koken aan een keukeneiland geeft je een heerlijk gevoel van ruimtelijkheid. Om te voorkomen dat de dampkap het visuele middelpunt van de keuken wordt, kun je een inbouwdampkap in het werkblad laten plaatsen. Zo’n dampkap zuigt de warme dampen van je bereidingen naar zich toe, zodat je woning te allen tijde fris blijft ruiken en zodat jij ongehinderd kunt grillen, bakken, koken, …

Novy One: puur design in de keuken

Novy One is niet zomaar een inbouwdampkap, maar een inductiekookplaat en dampkap in een. Allereerst bestaat het toestel uit een uitschuifbare ventilatietoren midden in de kookplaat. De ventilatietoren van One bevindt zich te midden van de actie, vlak bij je kookpotten. Hierdoor worden alle dampen en geurtjes snel en krachtig afgevoerd. Krachtig maar ook stil, want in de dampkap is state-of-the-art geluiddemping geïntegreerd.

Het design van de ventilatietoren is strak en architectonisch. Klaar met koken? Dan verdwijnt de afzuigkap weer in het werkblad. Geen last van visueel storende elementen zoals bij sommige andere toestellen.

Inductiekookplaat Novy One

Uiteraard is ook de kookplaat van topkwaliteit. Net zoals bij de ventilatietoren werd de nodige aandacht besteed aan een subtiel, strak design. Het zwarte glas en de minimalistische aanduidingen op het oppervlak geven deze inductiekookplaat iets heel rustgevends.

De kookplaat licht op wanneer je ze aanraakt. Er zijn vier achthoekige kookzones met een vermogen tot 3700 Watt. Heb je een extra grote kookplaat nodig om te grillen? Dankzij de automatische bridgefunctie combineer je de vier platen makkelijk tot twee extra grote eenheden.

Ontdek ook de Novy InTouch, een dampkap die je vanaf je kookplaat bedient.