Veelzijdig genieten met de combi-stoomovens van Siemens | Goossens Keukens

Veelzijdig genieten met de combi-stoomovens van Siemens

Of je nu wil stoomkoken, klassiek bakken en braden met hete lucht of allebei tegelijk: met de combi-stoomovens van Siemens zit je sowieso goed. Bij deze ovens kun je voor elk gerecht de meest geschikte bereidingswijze kiezen. Vlees, vis, groenten: het is allemaal mogelijk. Maar ook brood, gebak en perfect gegaarde braadgerechten zijn mogelijk.

Combi-stoomovens van Siemens bieden een gezond alternatief

Als je kiest voor een combi-stoomoven, kies je voor verantwoord koken. Siemens biedt een gezond alternatief voor de traditionele ovens. Door gerechten te bereiden met stoom, behoud je namelijk de aroma’s, vitamines en voedingsstoffen van de ingrediënten.

De groenten worden mooi beetgaar, blijven in vorm en behouden hun mooie natuurlijke kleuren. Dat ziet er niet alleen appetijtelijk uit. Het is ook effectief heel gezond en smakelijk.

combi oven

De vele voordelen van een combi-stoomoven

Is je oven aan vervanging toe of ben je van plan om een volledig nieuwe keuken te installeren? Overweeg dan zeker een van de combi-stoomovens van Siemens. Je zult versteld staan van de vele voordelen:

  • Een combi-stoomoven spaart plaats uit. Je hebt namelijk geen aparte stoomoven en traditionele oven meer nodig.
  • Een inbouw-combi-oven ziet er bijzonder stijlvol uit. Perfect voor in jouw moderne keuken.
  • Met een combi-stoomoven kun je een waaier aan smakelijke gerechten klaarmaken.
  • De vochtigheidsgraad stuur je zelf bij, zodat je maaltijden altijd sappig blijven, ook wanneer je de gewone ovenfunctie gebruikt.
  • Er is weinig onderhoud nodig. Een combi-stoomoven is makkelijk schoon te maken.
  • Kies je voor Siemens, dan kies je voor kwaliteit. Dit merk staat al meer dan 150 jaar garant voor absolute toptoestellen.

De verschillende modellen

Siemens heeft heel wat verschillende combi-stoomovens op de markt. Afhankelijk van jouw voorkeur kun je kiezen voor een model in inox of in wit. Alle modellen beschikken over de pulseSteam-technologie voor het krokant korsten van sappige gebraden en kun je bedienen met een TFT-touchscreen.

Wil je meer informatie over de combi-stoomovens van Siemens? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten lichten je graag de verschillende mogelijkheden toe.