Novy InTouch: nooit meer vuile vingers op je dampkap | Goossens Keukens

Novy InTouch: nooit meer vuile vingers op je dampkap

Je komt thuis van een drukke dag op het werk en slaat meteen – vol goeie moed – aan het koken. Je zet de pannen en potten op het vuur. En oh ja, je dampkap moet nog aangezet worden. Met vingerafdrukken tot onvermijdelijk gevolg.

De oplossing? InTouch van Novy, waarmee je je dampkap moeiteloos bedient van op je inductiekookplaat. Vuile vingers op je dampkap zijn voorgoed verleden tijd.

Alle functies binnen handbereik

Terwijl je een maaltijd bereidt, moet je altijd verschillende zaken tegelijk in het oog houden. Bovendien ziet je keuken er doorgaans niet zo netjes en opgeruimd uit als anders. Je bent nu eenmaal tegelijk de aardappelen aan het koken, de groenten aan het snijden, de braadpan aan het invetten, …

Onder deze omstandigheden is een intuïtieve kookplaat, die je makkelijk bedient en die precies doet wat je wilt, onmisbaar. Tenzij je vastberaden kiest voor koken op gas, is een inductiekookplaat de beste oplossing voor multitaskende keukenprinsen en -prinsessen.

Aan het grote gebruiksgemak van een inductiefornuis voegt Novy nu een nieuwe functionaliteit toe die koken nog makkelijker maakt. InTouch laat je namelijk toe om je dampkap van op je kookplaat te bedienen. Goed zichtbaar en heel intuïtief te gebruiken. Vuile vingers op het inox van de dampkap? Da’s definitief passé!

Novy InTouch: geen extra bekabeling nodig

Je kunt de handige InTouch-technologie gebruiken met alle Novy-dampkappen die uitgerust zijn met een afstandsbedieningsmodule, namelijk de modellen uit de assortimenten Pure’line, Maxi Pure’line, Mini Pure’line en Zen. Heb je toch een andere dampkap? Dan kun je de module alsnog op je dampkap laten installeren. InTouch is beschikbaar op de volgende inductiekookplaten van het merk Novy: 1752, 1755, 1757, 1763, 1726, 1777, 1778, 1790 en 1791.

Mooi meegenomen: bij de installatie van een InTouch-kookplaat komt géén extra bekabeling kijken!