De Novy UP_SIDE: deze dampkap zet alles op zijn kop | Goossens Keukens

De Novy UP_SIDE: deze dampkap zet alles op zijn kop!

Een dampkap zuigt de kookdampen weg en hangt boven je fornuis. Klinkt logisch? Niet voor wie de Novy UP_SIDE kent. Deze revolutionaire afzuigkamp wordt namelijk in het werkblad gemonteerd en zuigt de dampen af langs beneden. En dat heeft zo zijn voordelen!

Een nieuwe generatie dampkappen

De Novy UP_SIDE is een zogenaamde werkbladdampkap. Die wordt ingebouwd vlak naast je kookplaten en zorgt van daaruit voor een efficiënte afzuiging van de kookdampen.

Uniek aan de UP_SIDE is zijn werking op twee niveaus. Zo kun je de dampkap instellen op werkbladhoogte. Dat is bijzonder handig als je aan het koken bent met een teppan yaki of een lage pan. Maar je kunt de Novy UP_SIDE ook naar boven trekken om te gebruiken met hogere potten en pannen. Op beide niveaus is de afzuiging in je keuken altijd optimaal.

Praktisch en esthetisch

Erger je je vaak aan grote, opzichtige afzuigkappen? Dan is de Novy UP_SIDE een compleet ander verhaal. Deze dampkap blinkt uit in discretie. Als je ze niet gebruikt, kun je de aanzuigmond namelijk heel eenvoudig in het werkblad klappen. Één simpele beweging en er is van de afzuigkap niets meer te zien.

Daarnaast is de Novy UP_SIDE uiteraard ook een erg handig toestel. De dampkap heeft een geïntegreerde motor en kan zuigen in twee snelheden: eco- en standaardsnelheid. Wil je een recirculatiedampkap? Geen probleem, dat is bij de Novy UP_SIDE in optie.

Eenvoudig in onderhoud

Nog een belangrijk voordeel van de Novy UP_SIDE: deze dampkap is bijzonder makkelijk in onderhoud. Om de vetfilter te verwijderen, kun je de volledige aanzuigmond uit het toestel halen. Eenvoudiger kan niet! De filter kun je gewoon reinigen in de vaatwasmachine of in een badje met kokend water en wat ontvettend afwaswissel.

Wil je meer informatie over de Novy UP_SIDE? Aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen. Onze medewerkers helpen je graag!