Een praktische, greeploze keuken dankzij Blum Tip-On | Goossens Keukens

Een praktische, greeploze keuken dankzij Blum Tip-On

Blum Tip-On en Tip-On Blumotion zijn praktische systemen om je keuken, of eender welke leefruimte, helemaal greeploos in te richten. Een zachte tik op het keukenfrontje volstaat om deurtjes, klapdeuren en lades moeiteloos te openen.

De troeven van een greeploze keuken

Onze klanten zijn in de ban van greeploze keukens, en dat hoeft niet te verbazen. Greeploze keukens, met keukenkastjes zonder handgrepen, zien er strak en elegant uit. Vooral in moderne of industriële keukeninrichtingen zijn handgrepen ‘persona non grata’ en kies je dus beter voor greeploze kasten en lades.

Er bestaan greeploze keukens waar je de kasten en lades opent en sluit met een greeplijst, maar je kunt evengoed kiezen voor kastjes zonder greeplijst, die automatisch openen wanneer je er zachtjes op tikt. Handig!

Blum Tip-On

Het Tip-On-systeem van Blum is een mechanisme dat precies dát doet. Dankzij Blum Tip-On gaan zowel deuren, klapdeuren en lades moeiteloos open door ze aan te tikken. Om te sluiten volstaat het om de deur of de lade zachtjes dicht te duwen.

Je kunt Tip-On combineren met gewone keukenkasten, met de lades Tandembox, Movento en Tandem en met de Aventos-vouwklapdeuren.

Tip-On Blumotion

Tip-On Blumotion, ten slotte, combineert de voordelen van Tip-On met de beproefde Blumotion-demping. Hierdoor open je lades door een korte aanraking en sluit je ze opnieuw zacht en geruisloos. Het systeem werkt mechanisch; elektriciteit heb je hiervoor dus niet nodig.

Dit systeem is combineerbaar met Legrabox en Tandembox van Blum, afhankelijk van welke ladetypes je gebruikt. Ook houten lades kunnen dankzij Movento-geleiders uitgerust worden met het comfort van Tip-On Blumotion.

Praktische informatie

Vraag je je af of deze systemen ook in jouw huidige keuken, of in je droomkeuken, passen? Kom dan langs bij Keukens Goossens. Wij hebben de nodige expertise voor de plaatsing en montage van Blum Legrabox, Tip-On en Tip-On Blumotion en bieden je een antwoord op al je vragen over de keukeninrichting.