Blog | Goossens Keukens

Blog

dinsdag 15 juni 2021

Betonlook

Deze moderne betonlook keuken staat in onze toonzaal te Pelt.

dinsdag 11 mei 2021

Onze luxe showroom te Pelt is voorzien van een speciale stalenkamer. Van alle verschillende materialen die gebruikt worden in onze keukens is er een staal voorzien. Aan de muren staan stalen uitgestald van verschillende mogelijke materialen voor keukendeurtjes en kastenwanden. Kunststof in effen kleuren maar ook kunstof met houtprint. Houten deurtjes bestaande uit fineer op mdf of volhouten deurtjes. Kaderdeuren en vlakke deuren.

dinsdag 16 maart 2021

BORA professional combineert een hoogwaardige kookveldafzuiging met krachtige, extra diepe kookvelden.  Wij bij Goossens Keukens NV verkopen sinds kort ook het volledige gamma van BORA. Daarom op onze blog wat uitleg over de nieuwste kookveldafzuiging van BORA namelijk de BORA Professional 3.0.

vrijdag 15 januari 2021

Wij bij Goossens Keukens NV staan niet alleen voor u klaar voor het ontwerp en de fabricage van uw droomkeuken maar ook voor de plaatsing ervan. Wij hebben namelijk een eigen plaatsingsteam dat bestaat uit professionals met een jarenlange ervaring in het plaatsen van keukens.

Pagina's